28. helmi, 2018

Venemessut 2018 pidettiin 9.-18.2 Helsingissä Messukeskuksessa.

Suomen Vauhtiveneilijät ry sekä Urheiluveneluokka olivat vahvasti esillä SPV:n osastolla. (Suomen Purjehdus ja Veneily) spv.fi

Vaikka messut olivat kävijämäärältään suht hiljaiset, saimme SVV:ssä kohtuu paljon aikaiseksi.

Urheiluveneluokan palaveri (UV-luokka) pidettiin hyvällä määrällä porukkaa ja SVV:hen runsaasti lisää jäseniä.

Saimme luotua kontakteja eri viranomaistahoihin ja liiton suuntaan. Sekä pieniä yhteistyösuunnitelmia on avattu eri tahojen kanssa.

Näillä näkymin Offi-puolella on tulevalla kaudella kolme uutta SM-luokkaa.

Urheiluveneluokissa TA-luokkaan on tulossa 5-6 venettä, TB-luokkaan kolme venettä ja TC-luokkaan kymmenkunta.

Lisää mahtuu väkeä joukkoomme ja kilpailijoita kaikkiin UV-luokkiimme!

Ei muuta kuin kesää kohti

Messuterveisin; Esa

 

 

30. tammi, 2018

Uusi kausi, uusia kujeita...osittain uusi hallitus

SVV:n virallinen vuosikokous pidettiin Lahdessa. Melkein koko jäsenistömme oli paikalla, hienoa!

Kävimme edellisen kauden toimintakertomuksen ja talouden läpi ja nämä saivat yleisen hyväksynän ja päätöksen.

Valittiin uusi hallitus tälle kaudelle. SVV sai uuden puheenjohtajan, pro-tason yhdistysmiehen Karo-Petteri Kuusiston. Varapuheenjohtajana jatkaa ansaitusti Jani "Pellis" Lindholm. Uutena hallitusjäsenenä aloitti mm. Muistojen Suursaimaa ajoista tuttu Harri Toivanen ja SVV:tä alusta asti elänyt ja hengittänyt Heidi Kantee. Heidistä tehtiin myös SVV:N sihteeri.

Keskustelun aiheita riitti, ja niitä jatketaan edelleen. Joukossamme on paljon aktiiveja, jotka tuovat oman apunsa ja näkemyksensä asioihin.

Hallitus kokoontuu pian ja usein uudelleen ja ylimääräinen jäsenkokous on myös tulossa, jotta saadaan asiat rullaamaan jouhevasti kohti kesää- ja sitä tärkeintä VENEILYKAUTTA.

Vauhtiterveisin; Heidi

27. syys, 2017

Tapahtumaamme kerääntyi kiitettävästi osallistujia, sekä kilpureita, että katsojia.

Myös rohkeita kyytiin uskaltaneita riitti, ja löysimme porukasta pari uutta kartturiehdokastakin.

Aurinko helli kylmästä kesästä kärsinyttä Vauhtisporukkaa, tuulen muistuttaessa kuitenkin tulevasta syksystä.

Saimme myös näytettyä katsojille mitä kilpaveneily on, kun yksi kaato saatiin aikaiseksi. Vene pyörähti ja upposi. Näin saimme testattua myös loistavan tiimimme tilannetajun sekä valmiuden onnettomuustilanteessa, ja auttajat olivat paikalla noin 45 sekunnissa.

Ei henkilövahinkoja!

Vauhtiveneilijät ry ovat nyt touhunneet vuoden!

Näin puheenjohtajamme Meeri Painio kirjoitti Facebook sivullamme 20.9.2017

"Tänään on juhlapäivä! Vuosi vierähtänyt ensimmäisestä epävirallisesta mötestä jossa saatiin huikea vapaaehtois-aktiiviporukka kasaan!

Kuluneeseen vuoteen on mahtunut mm. järjettömän upeat Venemessut, Hernesaari Offshore-Race, kokoontumisajoa, yhteisreissuja yms., sääntöviidakoita, yhdistyksen virallistaminen, yhteistyötä virallisten tahojen kanssa, itkua & hampaidenkiristystä ja ennenkaikkea mieletöntä yhteistä aikaa ja heittäytymistä loistavalta porukalta!

Ekan vuoden harjoittelun jälkeen voidaan saada tulevasta kesästä vaikka kuinka huikeaa kun nyt tiedetään jo vähän paremmin mitä tehdään 

Lisää innokkaita Vauhtiveneilijöitä kaivataan oman innokkuuden mukaan liittymään jengiin iloiseen, kokemuksesta voin sanoa että tämä porukka vie mukanaan."

Kiitos Meerille sekä sihteerillemme Ilkka Vapaavuorelle kuluneesta vuodesta. Huippu duunia olette tehneet.

Nyt keulat kohti seuraavaa kesää!

8. syys, 2017

Pidennetään kesäkautta, koska eihän näin mahtavasta porukasta voi pysyä erossa. Päräytetään mahdollisimman monella vauhtiveneellä näyttäytymään Vuosaaren aallonmurtajalle, jotta kiiturikärpänen purisi ensi vuodelle vielä useampaa.

Omat eväät yms. mukaan, kyydityksiä halukkaille ja muuten vain fiilistelyä, kun ei vielä jäitä ole meressä, BE THERE!

Nyt on myös loistava mahdollisuus saada itsensä ja veneensä kuvattua ammatikuvaajan avulla. Kuvaajalle on luvattu myös kyyditystä.

8. syys, 2017

Pikkuhiljaa alkaa tämä kausi olla taputeltu.

Kokoonnuimme kymmenen hengen porukalla palaveeraamaan. Kävimme ensimmäistä kauttamme läpi ja mietimme mitä voimme tehdä paremmin jatkossa.

Ideoita otetaan edelleen vastaan ja toivomme apuja myös niiden toteuttamisessa. Ideointi ja "neuvominen" on aina se helppo osuus.

Nyt haluamme tietenkin lisää jäseniä yhdistykseemme. Tarvitsemme näkyvyyttä ja siihen keksimme ensiavuksi la 23.9 klo 12.00-14.00 pidettävän ShowOffin Vuosaaren satamassa sekä nämä nettisivut.

Oheinen kuva voisi olla tavoitekuva ensikaudella järjestämiimme tapahtumiin.

Kuva lainattu netistä.